Primul film documentar despre endometrioză din România!

Primul film documentar despre endometrioză din România!

55,00 lei

Urmărește Endodyssey – povestea „Isei”, presărată cu traume, angoase și durere, care rămâne una a vindecării, curajului și altruismului. Aceasta este povestea mea. Dar poate fi și Odiseea ta. Poți trăi cu ea? Poți trăi Endodyssey?

Vezi video complet Plătește acum
SKU: Endodyssey1 Categorie:

Descriere

„Mi-a fost frică să respir, să mă bucur, să trăiesc, să mă exprim, să aleg, să greșesc, să strălucesc. Până într-o zi. Când am început să învăț că viața e fix după cum ți-o faci. Că oamenii pe care îi ai lângă tine vin în funcție de energia ta. Că universul ăsta nu are ceva special cu tine și singura pedeapsă pe care o primești e cea pe care ți-o dai tu. Că oamenii vin și pleacă din viața ta iar asta e perfect normal să se întâmple și tot ce ai de făcut e să îi lași. Că oricând poți face la fel cu fiecare de lângă tine și singura responsabilitate pe care o ai e să lași acel om de lângă pleci mai bogat decât era înainte să te cunoască.” – Clarisa Iordache

După aproape 10 ani de suferință cruntă, o tânără își află, în sfârșit, diagnosticul: ENDOMETRIOZĂ. În acest moment ZERO, de cumpănă, între a preda armele și a își schimba radical viața, ei și a altora, pătrundem în filmul său interior. Retrăiește, în fața ochilor spectatorului, cele mai dramatice momente, completate de poveștile trăite de alte paciente afectate de endometrioză, dar și de explicațiile medicilor și specialiștilor.

Atunci când totul pare pierdut , Ea alege să transforme SUFERINȚA într-un început pentru o nouă VIAȚĂ – aceea dedicată prevenției și tratării suferinței altor paciente, aducând totodată România pe harta mondială a endometriozei și orientând societatea românească spre schimbările firești dedicate ajutorării pacientelor. Filmul se încheie în atmosfera generată de SPERANȚĂ, încredere și prin reușitele concrete ale Asociației înființate de ea, fiind un semnal de alarmă adresat întregii societăți la mobilizare, acțiune, prevenție și ajutor pentru pacientele din România.

Este timpul ca Endometrioza să primească o voce și să strige și dincolo de interior. Este timpul ca această afecțiune cruntă să vorbească pentru cele peste 199 de milioane de paciente din lume care suferă de endometrioză. Este timpul să rupem Tăcerea!

Te invităm să descoperi adevărata față a endometriozei, precum și toate celelalte povești de viață ale unor femei pline de curaj, povești care graviteză în jurul Clarisei, în Endodyssey – primul film dcumentar despre endometrioză din România!